İstanbul’da taksi ücreti kavgası: Sürücü beyin kanaması geçirdi!

Olay, 27 Eylül Cuma günü saat 03.00 sıralarında Kadıköy'de meydana geldi. İddiaya göre, 55 yaşındaki taksi şoförü İsmail Kuru, Maltepe'den aracına aldığı iki yolcuyu Kadıköy'e götürdü. Üzerinde nakit olmadığını söyleyen şüpheliler, IBAN ile ödeme yapacaklarını söyledi. Taksi şoförü Kuru, IBAN ile ödemenin yasak olduğunu belirtti ancak yolcular ısrarcı olunca kabul etti.

Araçtaki şüpheliler, ödemeyi attıklarını söyledi ama hesabını kontrol eden taksici ödemenin gelmediğini fark etti. Bunun üzerine tartışma çıktı. Şüpheliler tartışmanın hemen ardından araçtan inerek kaçmaya başladı.

GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

Ücretini alamayan Kuru ise, kaçan şüphelileri yakalamak için peşlerinden koştu. Şüpheliler ile taksi şoförü arasında ara sokaklarda kovalamaca yaşandı.

Kovalama sırasında Kuru, bir şüpheliyi yakaladığı sırada arkadan gelen diğer şahıs yüzüne yumruk attı. Aldığı darbeyle baygınlık geçiren taksici düşerek kafasını yere vurdu.

Şüpheliler olay sonrasında yaya olarak kaçarken, Ağır yaralı olarak Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen taksici Kuru, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."